Regisztráció

ConfwareMegkezdődött a regisztráció a kongresszusra. Ezen az oldalon a regisztrációs folyamattal kapcsolatos tennivalókat ismertetjük. Miután elolvasta az oldalt, kérjük látogassa meg a kongresszusi regisztrációs alkalmazást, amely végig fogja vezetni Önt a folyamaton. A regisztrációs alkalmazást támogatásként a MOLCOMP SYSTEM Kft. bocsátotta rendelkezésünkre.

Részvételi díj

Igyekeztünk a részvételi díjat alacsonyan tartani, hogy minél többen el tudjanak jönni. Ez viszont azt jelenti, hogy csupán ezekből a díjakból nem tudjuk fedezni a kongresszus költségeit. Kérjük azokat, akik megengedhetik maguknak, hogy külön támogatással járuljanak hozzá a kongresszus megrendezéséhez. Kérjük támogasson minket a Paypalon keresztül (az oldal alján), vagy lépjen kapcsolatba a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., hogy a hozzájárulás módját megbeszéljük.

Részvételi díj: 8 000.- Ft

Az előadások mellett a díj magában foglalja a szombati ebéd és a delelőtti-delutáni kisbüfék árát. Az egyszerűség kedvéért egy személy több résztvevő nevében is regisztrálhat. Ebben az esetben a további személyeket mint kísérőket kell megadni. A kísérők részvételi díja megyegyezik a rendes díjjal, és ugyanazokat a szolgáltatásokat tartalmazza.

A részvételi díj már így is nagyon alacsony a hasonló kongresszusi díjakhoz képest, ezért további kedvezményeket nem áll módunkban biztosítani. Ha gondot okoz az összeg kifizetése, akkor forduljon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és ott majd igyekeznek valami speciális megoldást találni.

A regisztráció folyamata

A regisztrációhoz látogassa meg a kongresszusi regisztrációs alkalmazást, de előtte érdemes átolvasni az alábbi információkat.

A regisztráció az alábbi egszerű lépésekből áll:

  • Először is új felhasználóként regisztrálni kell a regisztrációs alkalmazásban. Amikor ez megtörténik, akkor egy automatikusan generált emailt fog kapni a megadott email címre. Ez a levél tartalmazni fogja azt a linket, amellyel első alkalommal beléphet a rendszerbe. Ha néhány percen belül nem kapja meg ezt az emailt, akkor nézze meg, hogy levelezőrendszere nem tette -e véletlenül azt a szemétlevelek közé. Ha ott sem találja, akkor forduljon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és ők majd megoldják a problémát!
  • A levélben megadott linkre kattanva léphet be első alkalommal a regisztrációs rendszerbe. Ha ez nem működik, akkor másolja ki a linket a vágóasztalra, majd ragassza be (paste) böngészőjének cím sorába és nyomja meg az Enter gombot. A megjelenő oldalon megadhatja saját jelszavát, amelyet később a rendszerbe való belépéshez használhat az email címével együtt.
  • Ezután megnyithatja a "Regisztrációs díj" menüt, ahol kiválaszthatja a megvásárolni kívánt tételt. Esetünkben csak egyetlen tétel létezik, a kongresszusi részvételi díj. Ha kiválasztotta a tételt és jóváhagyta az adatbevitelt, akkor a rendszer egy emailt fog küldeni Önnek a további lépésekről. Ez csupán egy emlékeztető, és gyakorlatilag azt az információt tartalmazza, amit itt is olvashat alább.
  • Megadhat további résztvevő személyeket is, akik számára Ön intézi a regisztrációt. Ezt a "Kísérő személyek" menüpontban teheti meg. Csak a személy(ek) nevét kell megadni, valamint kiválasztani a megvásárolandó szolgáltatást. Ez a kongesszusi regisztrációs díj lesz, ami ugyanaz, mint az első személy esetén.
  • Az "Adatlap" manüben bármikor ellenőrizheti egyben a bevitt adatokat és választott opciókat.
  • A "Számlázás" menüpontban adhatja meg a fizetés módját, a számlázási információkat és itt kell elfogadnia a visszafizetéssel kapcsolatos feltételeket. Ne felejtse al megnyomni a "jóváhagyás" gombot az oldal alján!
  • A "Számlázás" menüpontban ezek után letöltheti PDF formátumban az előlegbekérő számlát ha szükséges. Ez általában akkor fontos, ha más fizeti Ön számára a részvételi díjat.
  • A fizetések beérkezését rendszeresen ellenőrizzük. Ha mindent rendben találunk, akkor a tétel állapotát "fizetettre" állítjuk. A "Számlázás" menüpontban a "Fizetve" oszlop négyzete ekkor be lesz pipálva. Kérjük, hogy néhány nappal a befizetés után látogassa meg a regisztrációs alkalmazást és ellenőrizze ennek az oszlopnak az állapotát!

Invoice

Fizetési lehetőségek

Fizetni a Paypal rendszeren keresztül lehet, vagy általános banki átutalással.

Fizetés a Paypal rendszerben (nem kell hozzá Paypal regisztráció)

A Paypalon keresztül történő fizetést a "Pay now" gombra kattanva lehet kezdeményezni a "Számlázás" oldalon.

Akkor is fizethet Paypalon keresztül, ha nem rendelkezik saját Paypal fiókkal. Ebben az esetben a megjelenő Paypal oldalon a bejelentkezés helyett a bal lenti "Don't have a PayPal account?" részben (a lenti ábrán piros téglalappal jelölve) a "Continue" gombra (vagy linkre) kattanva kell továbbhaladni. A következő oldalon lehetőség lesz manuálisan megadni az átutaláshoz szükséges bankkártya-adatokat. Klikkeljen a képre egy nagyobb változatért!

Paypal

A Paypal oldalon "14. Európai Szkeptikus Kongresszus - Regisztrációs díj" névvel egyetlen fizetési sor fog megjelenni még akkor is, ha több személyt regisztrált a kongresszusra. Ez nem probléma, a feltüntetett összeg az összes díjat egyben tartalmazza. Az előlegbekérőn, illetve a regisztrációs alkalmazásban minden egyes tételt külön-külön is megtalál bármikor.

Banki átutalásos fizetés

Ha banki átutalással rendezi a részvételi díj összegét, akkor kérjük, hogy a közlemény rovatban adja meg az előlegbekérő dokumentum fejlécében bal oldalt XX/HSSC2010 formában feltüntetett azonosító számot, különben nehézségünk lehet, hogy regisztrációját és a banki átutalást össze tudjuk párosítani. Bankszámla-adatok:

Bank: OTP (OTPVHUHB)
Számlatulajdonos: Szkeptikus Társaság Közhasznú Egyesület
Számlaszám: 11701004-20221311-00000000

Nem célszerű Postán befizetni, mert ott csak úgynevezett rózsaszínű csekken utalhat, ez esetben azonban mi nem fogjuk látni, hogy Ön mit írt be a megjegyzés rovatba (az a Postának szól), és gondunk lesz az azonosítással. Lehetőleg egy bankfiókban fizessen be; a legyeszerűb, ha egy OTP-ben, mert a mi számlánkat ott vezetik. Válassza a készpénzbefizetést, és az ügyintézőnek adja meg a társaság bankszámlaszámát, valamint a közlemény rovatba írassa be az Ön nevét és fentebb említett azonosítóját az XX/HSSC2010 formában!

Visszafizetési szabályok

Az előadók listája nem végleges. Még számítunk további előadókra, míg esetleg egyes előadók visszavonhatják előadásukat. Az erre hivatkozó lemondás esetén nem áll módunkban semmilyen kártérítést fizetni.

ADATVÁLTOZTATÁS: Bármilyen adatváltoztatás esetén írhat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., de bizonyos egyszerűbb változtatásokat a regisztrációs programban is bármikor átvezethet.

VISSZAFIZETÉS: Nem fizetünk vissza regisztrációs díjat, de a regisztráció minden felár nélkül átruházható másik személyre. Erről lehetőség szerint értesítést kérünk.

BIZTOSÍTÁS: A regisztrációs díj nem tartalmaz semmiféle biztosítási díjat, szolgáltatást.

SzállásHotel Flamenco

Számos szálláslehetőség van Budapesten. Mi elsősorban a Danubius Hotel Flamenco szállodát ajánljuk, ahol a rendezvényt is tartjuk. A szállásrendelést függetlenül, közvetlen a hotellel lehet rendezni. Az ehhez szükséges megrendelő letölthető innen.

Támogassa adományával a kongresszus megrendezését!

Nem tudjuk a kongresszus minden költségét a regisztrációs díjakból fedezni. Szükségünk van adományokra azoktól, akik megengedhetik, hogy egy kicsivel többet fizessenek. Kérjük támogasson minket a Paypalon keresztül (az oldal alján), vagy lépjen kapcsolatba a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., hogy a hozzájárulás módját megbeszéljük. Paypalon keresztüli adományozáshoz adja meg az utalni kívánt forint összeget és nyomja meg a "Donate" gombot. Emlékezzen rá - nem szükséges, hogy saját paypal fiókkal rendelkezzen ahhoz, hogy Paypalon keresztül utalni tudjon!

 

{easypaypal cmd_type=regular,currency=HUF,itemname=Adomány a 14. Európai Szkeptikus Kongresszus megrendezéséhez ,itemnumber=12,showquantity=0,amount=10000,showamount=Yes,button=http://www.paypal.com/en_US/i/btn/x-click-but11.gif,return=http://ls.szkeptikus.hu/339,cancel_return=http://ls.szkeptikus.hu/339}

A Kongresszus a Facebookon

Kérjük, látogassa meg a kongresszus Facebook esemény oldalát és jelezze, ha részt kíván venni! Ez nem egy hivatalos regosztráció, és döntését bármikor módosíthatja. Mindenesetre ez jó visszajelzés a többieknek, és egyben lehetőséget biztosít üzenetek, javaslatok továbbítására is.