Elkezdődött Ausztrália megszállása - állítják a szakértők

A múlt hétvégi hírek szerint a földönkívüliek megkezdték Ausztrália megszállását. A The Daily Telegraph eredeti cikkének alcíme: "Csillagászok és a rendőrség szerint földönkívüliek teljes körű inváziója kezdődött meg az Északi Területen". Sajnálatos módon a cikk név szerint csak egyetlen szakértőt említ: Alan Ferguson ufó szakértőt. Valószínűtlen, hogy ő egyben egy amatőr csillagász hekus is lenne.

Nemrég egy másik ufó szakértő állította, hogy a 33 éve felbocsátott Voyager 2 űrszondát is földönkívüliek vették hatalmukba néhány hete. A Földtől majdnem 14 milliárd kilométerre lévő szonda egyszercsak értelmetlen jeleket kezdett sugározni. A szakértő levonta az egyértelmű tanulságot: az idegenek. Ha néhány napig várt volna, akkor megtudhatta volna, hogy egy bithiba okozta a problémát, és azt a NASA szakemberei távolból ki is javították. Nomármost, lehet, hogy a bitet a földönkívüliek állították át, azonban ezzel nem tettek tanúbizonyságot földönkívüli leleményességről.

A The Daily Telegraph híre bejárta a világot, de valószínűleg pár napon belül már senki se emlékszik rá. Megszállják a Földet, na és?

Szerintem sokkal fantasztikusabb az, hogy a programozók 97 Nap-Föld távolságból fel tudták deríteni és ki tudták javítani a hibát. Pedig nem volt szélessávú hozzáférésük a szondához. A jel több, mint egy teljes nap késéssel járja meg az utat oda-vissza. A Voyager 2 adóantennájának teljesítménye - most kapaszkodjanak meg - 20 watt. Halovány villanykörte a Naprendszer határán. És ezt még észlelik a NASA kaliforniai, spanyol és ausztráliai 34 méteres Deep Space Network antennáival. Tök ciki, hogy az itt cirkáló idegen űrhajókat meg észre se veszik!

A Voyager 2 - azután, hogy teljesítette kutatási feladatát a külső bolygók körül - a korábbi Pioneer űrszondákhoz hasonlóan üzenetet is visz a földönkívülieknek. Ha rátalálnak, akkor a Voyager lesz az "idegen" civilizáció űrhajója.